Меню Затваряне

На 21.05.2024г ДГ „Пламъче“ отброи своите 60 години

На 21.05.2024г ДГ „Пламъче“ отброи своите 60 години. Шестдесет години, през които ДГ „Пламъче“ е запазено и съхранено място за децата на Бургас. Шестдесет години, извървяни достойно, отговорно и всеотдайно от всички, които са били част от живота на детското заведение. И сега, с нескрито вълнение, ще кажа на всички вас, на екипът на ДГ „Пламъче“ – Благодаря ви, скъпи колеги, благодаря ви от сърце за дръзновението, за високият професионализъм, за всеотдайността, за взаимната подкрепа, за доброто име на детска градина „Пламъче“, което градим и съхраняваме заедно. Горда съм, че предавате на нашите възпитаници пламъка на любовта, добротата, приятелството, човечността. А това нямаше как да се случи, ако самите вие не го носехте в сърцата си.
Благодаря на Община Бургас за подкрепата и помощта, която сме получавали през годините и за ползотворната ни съвместна работа.
Благодаря на Регионално управление на образованието – Бургас за методическата подкрепа, която ни оказват във възпитателно – образователния процес.
С уважение, признателност и благодарност се обръщам и към вас, скъпи родители, за атмосферата на взаимност и доверие, която сме изграждали през годините и която ни обединява в своите търсения и постижения. Така ставаме по-силни, по-уверени, по-вдъхновени в общия ни път и цел- да отгледаме и възпитаме достойно бъдеще на България, готово за своя път в живота.
Мили деца, нашите мечти и надежди винаги са свързани с вас. Даряваме ви цялата си обич, енергия и пламък, които носим в сърцата си и ви желаем да растете здрави, усмихнати и умни. Дано вие и следващите поколения след вас със своите знания, умения и компетентности да прославите още повече през годините напред името на ДГ „Пламъче“.
Честит празник, честит 60-годишен юбилей на ДГ „Пламъче“.

Павлина Панайотова
Директор
21.05.2024г